31.3.06

πέρασμα στην Ινδία...

Ο μόνος λόγος που θα έβαζα δορυφορική κεραία είναι γιατί μ΄ αρέσει πολύ να βλέπω ινδικά βιντεοκλίπ… τρελαίνομαι, από το χαρούμενο ρυθμό των τραγουδιών τους μέχρι τον καταπληκτικό ρυθμό-και την ομοιομορφία των χορευτικών….
Από το γεγονός ότι όλα ακολουθούν σεναριάκια, είναι σαν ταινιούλες μικρού μήκους, έχουν χιούμορ, δράματα, κλάμα…Εχουν έρωτες , αντιζηλίες και επανασυνδέσεις, γάμους και χορούς…
Εχουν φύση, σκηνές από την καθημερινή ζωή μέσα στις πόλεις, στολισμένα παλάτια και αστεία στούντιο-είναι μικρά ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ!!
Μ αρέσει που οι πρωταγωνιστές παίζουν με όλο τους το σώμα, από τα βλεφαράκια τους που κουνάνε με νόημα μέχρι τα λικνίσματα του κορμιού τους, μ αρέσει που τα χτενίσματα, το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι εντελώς παλαβά, χρωματιστά και χρυσαφιά, έντονα έως κακόγουστα, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν τόση λάμψη ώστε να σε βγάλουν από την καθημερινότητα και να σε πάρουν μαζί τους στο όνειρο…



Η εικονιζόμενη Ashwaraya Rai, Μις Κόσμος 1994, και σήμερα ηθοποιός, ήθελε αρχικά να σπουδάσει ιατρική, αλλά την εμπόδισαν οι περιστάσεις (προς τέρψιν των ματιών μας..!).









Είναι η υψηλότερα αμοιβόμενη ηθοποιός του Bollywood σήμερα (και ηθοποιός του Hollywood επίσης), η πρώτη Ινδή ηθοποιός μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών (2003), και έχει κάνει πάνω από 50 μουσικά βίντεο μέσα σε 7 χρόνια!
(πολύ περισσότερα κι ενδιαφέροντα εδώ, κι εδώ.)






(για τη Μιραντολίνα!)

* * * * * * *

13 σχόλια:

lemon είπε...

Χαχαχαχα Ορλάντο, και ΔΕΝ ανέβασα ΟΛΕΣ τις φωτό της που έχω...ναι λοιπόν, υπάρχουν και ΤΕΤΟΙΕΣ γυναίκες....

Rodia είπε...

Εδώ μπορείς να συνθέσεις το δικό σου σεναριάκι!
Ετοιμα φιλμάκια, όπου βάζεις λογάκια...
Καλή διασκέδαση:-))

Rodia είπε...

ένα μικρό δείγμα xexe..

Mirandolina είπε...

Λεμονάκι μου ευχαριστώ! Δεν είναι μόνο που θυμάσαι ότι τρελλαίνομαι για το Μπόλλυγουντ, είναι και που διάλεξες την πρωταγωνίστρια του φετινού μεταΜπολυγουντιανού σουξέ Bride and Prejudice. Το έχω δει τρεις φορές και έπεται συνέχεια :-)

ci είπε...

Αγγλόφωνο μεν αλλά φοβερό :Brimful of Asha, κι εδώ πολλά ενδιαφέροντα!

Καλό μας μήνα:)

NinaC είπε...

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σταρ του Bollywood...

Λαμπρούκος είπε...

Θα πάω στην Ινδία,
Ινδή να παντρευτώ
Μια μέρα μες στο Bollywood
νομαρχης να γενώ

Ινδέζες όμορφες πολύ
εμένα να γουστάρουν
Και μες την τρέλλα του Δελχί
να με τρελλομπλογκάρουν

lemon είπε...

Χαχαχα, κουκλίτσα, κι εγώ ΘΕΛΩ!!!

Ροδιά, καταπληκτικό, ευχαριστώ, μα που το βρήκες?!!! Μου έφτιαξες τη μέρα μου, με έκανες να νιώσω-τουλάχιστον-σκηνοθέτης!!
Δες!!!

Μιραντολίνα, ο χορός των μουσώνων ήταν η πρώτη μου formal επαφή με to θέμα-ξετρελάθηκα! Δυστυχώς το bride and prejudice δεν το έχω δεί ακόμη...(εννοείται οτι ΘΑ ΤΟ ΔΩ!!)

Νιφαδούλα ευχαριστώ πολύ για το λίνκ-το κατάλαβες οτι μ αρέσει να ξέρω πάντα το πως και το γιατί για όλα...

Λαμπρούκο, μην πας, έτσι που εκεί (στα στούντιο) έχουν κάθε μέρα τρελές βραδιές καρναβαλιού, δεν σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα...!

Marina είπε...

Την ταινία εποχής "Lagaan..." την έχεις δεί? Δεν είναι μόνο οι κοπέλλες κούκλες είναι τα αγόρια..

Mirandolina είπε...

Ποιός σου άρεσε, βρε Μαρίνα; Νομίζω τα αγόρια δεν πιάνουν μία μπροστά στα κορίτσια (και που να δεις έιτυζ μπόλλυγουντ - απίατευτοι!)

Just like that!! είπε...

Οντως πολυ ωραια κοπελα και απο προσωπικη εμπειρια που ειχα στο παρελθον πολυ καλοι ανθρωποι οι Ινδοι!!
!!Οτι υπηρχαν τοσες ομορφες ινδες δεν το φανταστηκα ποτε!!

Παράφωνος... είπε...

Lemon, έμαθα ότι μετά τον άρθρο σου, οι πτήσεις για Ινδία γίνονται ανάρπαστες... Προσπάθησα και εγώ να βρώ εισιτήρια αλλά .... αδικος ο κόπος και το "βίσμα"

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! Cellphones nokia 6210 sectional sofa http://www.dental-product-1.info How does faster internet dialup connections work Blue tooth earphones Nissan motor homepage Discount clean perfume Menu to lower cholesterol Urban defense skin care Enhance levitra Olive oil and lavender oil acne Gay sayings Basic toner cartridge tutorial Minneapolis cellular phone plans saab dealer Timeline of dance history video cards