24.3.06

...homo bloggereus...


Το πιο, πιο, ΠΙΟ υπέροχο από όλα, είναι η ανησυχία που δημιουργείται όταν κάποιος από μας αργεί να εμφανιστεί για μερικές μέρες!
Μου φαίνεται αφάνταστα τρυφερό…








Λαμπρούκο, καλέ μου, εδώ είμαι! Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη τελευταία… και δεν είναι εαρινή κόπωση, είναι βλογερινή κόπωση!
Στην δουλειά δεν έχω ίντερνετ, αλλά είμαι καθισμένη σε γραφείο και σε υπολογιστή επι οκταώρου, χτυπάω κι άλλο ένα 5ωρο μέσα στο νερό εδώ στο βλόγιν κάθε απόγευμα, να μην πω για τα Σαββατοκύριακα…
Μετά από 3 μήνες λοιπόν, μου λείπει ύπνος, και πονάει φοβερά η πλάτη μου…
Φυσικά όλα αυτά δεν είναι παρά σημερινή γκρίνια, ένα τίποτα μπροστά στη χαρά που μας δίνει Αυτό, το μηχάνημα του διαβόλου, όπως λένε οι γιαγιάδες της Μιραντολίνας και της Composition Doll εκεί πάνω (μάλλον παρέα και με τις δικές μας γιαγιάδες!).
Βρήκα ευκαιρία όμως να ξαναποστάρω την παραπάνω (θαυμάσια !) φωτό, (που είχα ποστάρει στις 30.01.2006 χωρίς το αντίστοιχο-σωστό κείμενο!) καθώς πολύ συχνά νιώθω ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι!!

* * * * * * *

18 σχόλια:

Mirandolina είπε...

Να μου προσέχεις και να ξεκουραστείς και να βάλεις κανα πιτσιρίκι να πατήσει τις πλατούλες.

φιλιά και χρόνια πολλά, μέρα που ξημερώνει.

lemon είπε...

Επ, να κι άλλη μια που είναι βλογο-πτώμα και χρειάζεται ξεκούραση, η κολητή μου η butterfly!

Μιραντολίνα μου ευχαριστώ, αύριο έχει μπακαλιάρο στης μανούλας, τηγανισμένο απο την αδελφούλα, θα τα πούμε το βραδάκι, με το καλό!

FUFUTOS είπε...

Βλέπω πολλές τρυφεράδες με το Λαμπρούκο. Πρόσεχε Lemon γιατί θα σε ζηλέψουν οι άλλες.

Είναι πολλές οι ώρες. Τσέκαρε την καρέκλα σου - μπορεί να βοηθήσει για την πλάτη.
Να μην το παρακάνεις.
Σου στέλνω μια διαδικτυακή ανακουφιστική εντριβούλα.

NinaC είπε...

'Ολες οι καλές γιαγιάδες μας είναι παρεούλα lemon, όπως κι εμείς εδώ. :))))

Μια και μίλησες για απουσίες, ο kevlarsoul μας την έχει σκάσει για μέρες... Θα κυνηγάει το ουαλλέζικο φάντασμά του :)))

Epicuros είπε...

Αρχίζω να το παρατηρώ κι εγώ το σύνδρομο! Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω έτσι αλλά μου συνέβη... Πώς θα απομυθοποιήσουμε τα Βλογς σύντροφοι και συντρόφισες;

Λαμπρούκος είπε...

Μα καλά που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία μου, νόμιζα ότι την είχα χάσει...

Είσαι πολύ γλυκιά Λεμονίτα μας, και να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι και δε πειράζει να γράφεις όταν μπορείς...

lemon είπε...

Fufute μου, η καρέκλα μου είναι καλή-είναι το πρώτο δώρο στον εαυτό μου οταν σε δύσκολη περίοδο της ζωής μου, το σεφιγκ-τότε, με βοήθησε να υπάρχω!
Οι ώρες φταίνε, και φωνάζω κι εγώ μαζί με τον Βασίλη-και όλους σας ταυτόχρονα, πως θα το απομυθοποιήσουμε, ε,επως??

CD, o Kev το κάνει κατά κόρον αυτό, εξαφανίζεται για μέρες και ξάφνου τσούπ, σου πετάει μια ιστορία (ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ!) κα λές, αααα, εκεί ήταν λοιπόν (ενω εμείς είμασταν στο σαλόνι μας!!)

Λαμπρούκο μου, παραλίγο να σε εκθέσω και χάσεις ενα σωρό ψήφους ( ή εγώ τα μάλλια μου τρίχα-τρίχα) αν πάρουν χαμπάρι οι άλλες Λαμπρίτσες την ιδιαίτερη συμπάθεια που μου έχεις...(σε τρελή βραδυά καρναβαλιού δεν σε πέτυχα ακόμη, αλλά που θα πάει...)

ci είπε...

Είναι, είναι πολύ ..απορροφητικό το άτιμο! Ευτυχώς τώρα που επιτέλους έρχεται η Άνοιξη, θα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να κάνουμε κανα διάλειμμα για βολτίτσες!

Καλά να τα περάσεις Lemon μου και καλή ξεκούραση:))

Juanita La Quejica είπε...

"Στην δουλειά δεν έχω ίντερνετ, αλλά είμαι καθισμένη σε γραφείο και σε υπολογιστή επι οκταώρου"

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ; ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΧΗ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Εκεί βρίσκεται η λύση για να βελτιωθεί η κατάσταση της μέσης, των ματιών, των καρπών στο χέρι, του αυχενικού κλπ κλπ. Να εκμεταλλεύεσαι κάποιο μέρος του χρόνου από το 8ωρο στην δουλειά. Τουλάχιστον φτιάχνε εκεί τα posts σου και πηγαινόφερνε τα cds, για να κερδίζεις χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ νιφάδα, είμαι ήδη στης αδελφής μου για μπακαλιάρο, τους κατέβασα τον firefox και όπως βλέπεις, εδω είμαι πάλι..μόνο που έξω έχει γρασίδι και κοτούλες!!

Καλή μου Χουανίτα, εννοείται οτι το σκέφτηκα, αλλα έχουν απενεργοποιημένα όλα τα drives...έχουμε μόνο ένα σύστημα εσωτερικού intranet για να επικοινωνούμε υπηρεσιακά, τα καταστήματα μεταξύ μας, τίποτε δε γίνεται με δισκέτεσ και σιντιά..
(ελπίζω να το ανοίξουν κάποια στιγμή, να μας εμπιστευτούν!).

Περί κουζίνας και όχι μόνο είπε...

Μου ξαναθύμισες την εποχή που όντως πρέπει να ήταν έτσι το κορμί μου - ούτε θυμάμαι πιά πόσες ώρες περνούσα μπροστά το ρημάδι. Τι ώρα είναι, τι μέρα είναι και τι χρονιά, δεν ήξερα. Ακόμα ακούω τη φωνή της μαμάς μου :"Ξεκόλα πιά απ΄τον υπολογιστή. Βγες καμμιά βόλτα."
Τάχουμε ξαναπεί. Οποιος δεν ασχολείται, δεν μπορεί να καταλάβει.
Φιλιά πολλά.

Kevlarsoul είπε...

Πάνε μια βόλτα, μείνε μακριά απο το μπλόγκ για λίγο. Θα μας λείψεις, αλλα σε θέλουμε ξεκούραστη. ¨)

Kevlarsoul είπε...

Και για όσους τους έλειψα, σας αγαπάω! :) Αλλα δεν μπορώ να γράφω συχνά, πάντα!
Προσπαθώ πάντως, και σας διαβάζω με κάθε ευκαιρία.

Butterfly είπε...

ΑΧΧ lemon μου, που πάμτα με θυμάσαι και με αναφέρεις.!!! Καλός ο μπακαλιάρος δεν λέω, θέλω όμως ένα γλυκό και μετά έναν καφέ. Και γιατί τα λέω όλα αυτά? Γιατί με κόλλησες και το πρώτο που έκανα μετά το φαγητό ήταν να ανοίξω τον υπολογιστή μου και να διαβάσω εάν έγραψες κάτι σήμερα. Όμως υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι σήμερα δεν θα κολλήσω εδώ και θα "ρίξω" έναν 3ωρο η 4ωρο ύπνο και το βράδυ σχεδιάζω να βγω. Ελπίζω να μην μείνουν όλα αυτά πάλι σχέδια.
Φιλάκια lemon μου.
Υ.Γ. Θα μου λείψεις την εβδομάδα που έχω άδεια.

raffinata είπε...

λεμονάκι μυρωδάτο και κουρασμένο, κάπως έτσι νιώθουμε όλοι... γίναμε και πολλοί, ξέρεις πόσες ώρες θέλω για να επισκέπτομαι τα αγαπημένα μου blogs??? αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω κι ας πιάνεται μετά ο κώλος μου γιατί κάθομαι σε καρέκλα κουζίνας και σερφάρω ...
ουφ,καλά όλα αυτά, ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΗ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΛΛΛΛΙ...
ξέρεις ποια είμαι εγώ βρε;

lemon είπε...

Raffinata, άσε, άσε, όντως είμαστε πολλοί, μια ματιούλα να ρίξεις στον καθένα, παίρνει ώρες-κυριολεκτικά, που να πεις και να γράψεις…
(Και τον Λαμπρούκο να τον αφήσεις κάτω αμέσως, εγώ τον είδα πρώτη… :)

Χαχα, διαπιστώνω ότι το βλογιν είναι σαν το ειτζ (αλλά από την ανάποδη), κόλλησα ήδη δύο πολύ-αγαπημένες μου, την butterfly και την e-dora, κι έτσι τώρα εκτός από την ανάποδή μου (που ήδη ήξεραν), μαθαίνουν και την καλή μου…

Kev, take your time, ζήσε όμορφα πράγματα για να μας τα γράφεις όμορφα, εμείς εδώ είμαστε!

Katerina ante portas είπε...

Καλημέρα τρυφερή σκέψη και κατά τα άλλα..συνάδελφε!
Απομυθοποιημένα είναι τα άτιμα, απλά διευκολύνουν επικοινωνίες!

alombar42 είπε...

Να μην ξεχάσω: η οξεία μπλογκίτιδα θεραπεύεται μόνο με διακοπές σε ερημικό μέρος :)